Lidgeld en kledij

Lidgeld en aansluiting KVKG

Het inschrijvingsgeld voor het seizoen 2019-2020 bedraagt € 350 voor het eerste kind en € 300 voor het tweede kind. Een uitzondering is de U6. Voor hen bedraagt het inschrijvingsgeld € 200. In het inschrijvingsgeld van een eerste kind zit ook € 30 (2x15) aan kaarten voor onze eetfestijnen.

Wees er op tijd bij! Door de groei van de club zullen we het aantal inschrijvingen beperken.

In het lidgeld zit ook een kledijpakket inbegrepen. Elk kind krijgt het volgende: een paar kousen, een bal, een wedstrijdshort en een opwarmingsshirt
De rest van het kledijpakket heeft de club anders uitgewerkt. Vanaf volgend seizoen kan u kiezen uit vijf pakketten. Als bijvoorbeeld uw training of die van uw zoon/dochter nog groot genoeg is, kan u iets anders bestellen. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Pakket 1 Trainingsvest en trainingsbroek
  • Pakket 2 Sweater en T-shirt
  • Pakket 3 Sporttas en T-shirt
  • Pakket 4 Jas en kap
  • Pakket 5 Ziptop en halsverwarmer
LET OP! Iedere speler is verplicht om voor de wedstrijden in het bezit te zijn van een training van onze club. Met het inschrijvingsgeld betaalt de club ook een deel van de aansluitingskosten van de speler bij de KBVB, de verzekering bij ongevallen, de vergoedingen voor de trainers, een deel van de huur van de accommodatie in Strijland, de drankbonnetjes na de wedstrijd, water tijdens de wedstrijden en trainingen, een abonnement voor de wedstrijden van de A-ploeg, de kosten voor verwarming en douches, enzovoort.

 

Hoe betalen?

Het inschrijvingsgeld (€ 350 voor het eerste kind, € 300 vanaf het tweede, € 200 voor een U6) moet vóór 31/05/2019 overgeschreven te worden op rekening: 

BE43 7430 6657 9501  -  IBAN KREDBEBB
KV Kester-Gooik, Terlostraat 119, 1755 Gooik.
Vermeld bij de betaling altijd ‘KV KESTER-GOOIK + NAAM SPELER’

Omdat in het lidgeld ook de aansluiting en verzekering bij de KBVB verrekend is, speelt een speler GEEN enkele officiële competitiewedstrijd zolang het lidgeld niet betaald is. Dit geldt voor alle leeftijdscategorieën. Ook de kledij van een speler zal niet besteld worden totdat het lidgeld betaald is.
Een deel van het lidgeld kan u terugvorderen via de mutualiteit. Het enige wat u moet doen, is bij uw mutualiteit documenten opvragen en die aan de club bezorgen. Ook via je werkgever kan uw kind in bepaalde gevallen goedkoper laten voetballen. Goed om weten!


Pasmoment kledij

We houden dit seizoen één pasmoment . Dat maakt het ons als club niet alleen makkelijker, maar voor de ouder ook duidelijker. We roepen nogmaals op om u aan deze pasdag te houden! Het pasmoment vindt plaats op woensdag 22 mei 2019 (17u00-21u00, clubhouse Strijland).

De levering van die kledij is voorzien in juni 2019. Maar zoals eerder gezegd, de kledij wordt pas besteld als het lidgeld wordt betaald.
Op 22 mei willen we zo veel mogelijk combineren. Naast betaling - cash via bancontact of digitaal - van de inschrijving en passen van kledij zullen we die dag ook papieren van mutualiteit en/of werkgever verwerken.

Het is aan u als speler of ouder om deze zaak mee op te volgen. Van zodra de kledij geleverd wordt, zal die in de kantine staan. Via trainers en sociale media zal meegedeeld worden wanneer de kledij geleverd is.

De kledij die je nadien wil bestellen, moet via de online webshop. Meer details volgen hierover nog.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!