Lidgeld en kledij - www.kvkg.be

Lidgeld en kledij

Lidgeld en aansluiting KVKG

Wees er op tijd bij! Door de groei van de club zullen we het aantal inschrijvingen beperken.


LET OP! Iedere speler is verplicht om voor de wedstrijden in het bezit te zijn van een training van onze club. Met het inschrijvingsgeld betaalt de club ook een deel van de aansluitingskosten van de speler bij de KBVB, de verzekering bij ongevallen, de vergoedingen voor de trainers, een deel van de huur van de accommodatie in Strijland, de drankbonnetjes na de wedstrijd, water tijdens de wedstrijden en trainingen, een abonnement voor de wedstrijden van de A-ploeg, de kosten voor verwarming en douches, enzovoort.

 

Hoe betalen?

Omdat in het lidgeld ook de aansluiting en verzekering bij de KBVB verrekend is, speelt een speler GEEN enkele officiële competitiewedstrijd zolang het lidgeld niet betaald is. Dit geldt voor alle leeftijdscategorieën. Ook de kledij van een speler zal niet besteld worden totdat het lidgeld betaald is.
Een deel van het lidgeld kan u terugvorderen via de mutualiteit. Het enige wat u moet doen, is bij uw mutualiteit documenten opvragen en die aan de club bezorgen. Ook via je werkgever kan uw kind in bepaalde gevallen goedkoper laten voetballen. Goed om weten!


Kledij

Kledij kan besteld worden via: https://sportplayer.be/nl/collections/k-v-kester-gooik
Vergeet bij bestelling zeker niet de kortingscode te gebruiken: 30KESTERGOOIK 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!